Vinst igår! Missa inte dagens spel!

bet365

Efter gårdagens spel så blev det vinst! Barys Astana kunde som förväntat inte hålla emot Dynamo Moskva mer än till förlängning. Fiorentina hade det lite svårare än jag trodde att få in bollen, men dem vann och det gjorde dem rättvist. Nu ska vi försöka att upprepa detta, eller hur? Här kommer dagens spel:
Lazio-Inter Inget spel vid kryss  2

Lazio har startat säsongen ganska dåligt i år och Inter har bara en enstaka förlust på bortaplan denna säsong, denna kom mot Napoli och det är en motståndare inte många tar poäng från på Sao Paulo. Därför tror jag att Inter vinner idag men jag ville ändå säkra upp lite så jag spelar inget spel vid kryss pga att laget kryssat lite väl ofta denna säsong.

Rayo Vallecano-Villareal 2

Rayo Vallecano är tillsammans med Real Betis de klart två sämsta lagen i Primera Division i år, laget har enbart två vinster på hemmaplan av sina åtta matcher med 18 insläppta mål. Villareal har vunnit hälften av sina bortamatcher och enligt mig är det en enorm klasskillnad mellan dessa två lag. Jag tror att Villareal kommer ha ett enormt övertag av matchbilden och tror också att en förlust är oundviklig för Rayo.

Om man jämför oddsen hos några stora bettingsidor så ser det ut såhär:

2.20×2.10=  4.62 Bet365

2.10×2.18=  4.58 Betsson

2.23×2.16=  4.82 Betsafe

2.20×2.15=  4.73 Nordic Bet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply