Saul Niguez på Manchester Uniteds radar

Saul Niguez på Manchester Uniteds radar

Manchester United är intresserade av Atleticos Saul Niguez

Manchester United är intresserade av att värva Saul Niguez från Atletico Madrid. Spanjoren har nobbat en förlängning med Madrid-klubben.

Scouter från Manchester United har följt Saul Niguez det senaste året, klubben ska vara väldigt intresserade av att värva honom. Saul har nobbat en förlängning med Atletico Madrid men spanjorens kontrakt sträcker sig till 2020. Det kan betyda att Manchester United aktiverar Sauls utköpsklausul på 25 miljoner pund redan i sommar, uppger Daily Mirror.

Saul Niguez har tagit en ordinarie plats i Diego Simeones startelva denna säsongen med imponerade prestationer, den spanske mittfältaren har gjort 3 mål och 1 assist på 21 matcher i La Liga denna säsongen.

Saul började sin karriär i Real Madrids ungdomslag men bytte tidigt till Atletico Madrid. Han har tagit sig hela vägen upp genom ungdomsleden och efter ett årslångt lån till Rayo Vallecano säsongen 13/14 har han varit med i A-laget sedan dess. Mittfältaren har ännu inte fått chansen i A-landslaget men har hunnit med 14 matcher i U21-landslaget, där har han gjort 2 mål.

Det ryktas om att José Mourinho ska ta över Manchester United i sommar efter Louis Van Gaal och då ska han få 350 miljoner euro att värva spelare för.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply