Officiellt: Swansea river kontraktet med Michu

Michu och Swansea går skilda vägar

Efter att ha kommit till den walesiska klubben 2012 har det blivit 28 mål på 67 matcher, och nu har parterna bestämt sig för att riva kontraktet.

Miguel Pérez, mer känd som Michu lämnar Swansea efter tre år i i klubben. Spanjoren som kom från Rayo Vallecano 2012 fick en kanonstart efter flytten till Premier League men efter flera tunga skador har det inte gått lika bra för anfallaren. Under förra säsongen lånades han ut till Napoli Serie A där det totalt blev tre matcher, vara två från start och inget mål gjort.

Sedan några veckor tillbaka har anfallaren tränat med UP Langreo som spelar i den spanska tredjedivisionen för att komma i form. Michu kommer med största sannolikhet att träna fram till vinteruppehållet då han kan skrivas in hos en annan klubb.

Michu på väg till Granada

Mundo Deportivo skriver även att spelaren redan kan ha hittat en ny klubb att skriva på för. Enligt tidningen ska Granada vara intresserade av att värva anfallaren som ska vara positiv till att skriva på för den andalusiska klubben.

Granadas sportchef Juan Carlos Cordero har sedan innan gett en kommentar om spelaren och han ser gärna att man får in Michu. Dessa deklarationer kom dock innan spelaren var klubblös.

– Han han en väldigt bra relation med José Ramón Sandoval (lagets tränare). Det var han som gav honom chansen i Primera División och då gick det väldigt bra, säger Cordero.

 

– Det skulle bli en otroligt bra förstärkning för Granada men han har kontrakt med Swansea, jag har spelare på denna position och vi måste även uppfylla de ekonomiska kraven. Jag gillar Michu väldigt mycket. Det har pratats med honom och hans agent, men det finns inget kontrakt eller någon typ av förhandling, tillägger han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply