bet365

Officiellt: Celta Vigo värvar Giuseppe Rossi

”Anfallaren så gott som klar för Celta Vigo”

Celta Vigo har förlorat sina två inledande matcher i La Liga. Nu hoppas man att anfallaren Giuseppe Rossi, som närmar sig en övergång till klubben, ska vända den negativa trenden.

Två raka förluster i säsongsinledningen av La Liga har det blivit för John GuidettiCelta Vigo. I premiärmatchen var den svenske landslagsanfallaren petad från startelvan, men under lördagens möte med Real Madrid fick han chansen från start. Han tackade för förtroendet genom att servera lagkamraten Fabian Orellana en assist, dessvärre räckte inte det och man förlorade med 2-1 i den spanska huvudstaden.

Värvar forne skyttekungen

Nu ser det ut att bli ännu svårare att ta en plats för Guidetti. I går avslöjade nämligen Fiorentinas tränare Paulo Sousa att man är nära en försäljning av Giuseppe Rossi till Celta Vigo. Uppgifterna bekräftades senare under kvällen av La Liga-klubben.

– Sportchefen Pantaleo Corvino har sagt till mig att Rossi har en deal med Celta Vigo, sa tränaren på en presskonferens.

Det är rimligtvis ingen drömvärvning för svenskens del. Anfallaren är ett välkänt namn i Spanien efter att han spenderade flera framgångsrika säsonger i Villarreal innan han lämnade för Fiorentina. De senaste åren har präglats av många skador vilket har gjort att han missat flera mästerskap med det italienska landslaget. En återvändo till La Liga hade därför kunnat innebära en nytändning för 29-åringen.

UPPDATERING: Övergång klar

Celta Vigo meddelar nu att man värvar Giuseppe Rossi på sin officiella hemsida.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply