Manchester Uniteds jakt på Jordi Alba kan försvåras

Manchester Uniteds jakt på Jordi Alba kan försvåras
bet365

Vägrar dock ge upp på försvararen

Manchester United är på jakt efter Barcelonas Jordi Alba, som har blivit bortprioriterad i det spanska storlaget, men Alba är redo att stanna och kämpa för att få en startplats i det katalonska topplaget.

Manchester United har en vänsterbackplats som behöver fyllas, då det inte ser ut som att Luke Shaw kommer att kunna övertyga José Mourinho om att han är bra nog. Mourinho  söker ständigt nya spelare, och tidigare har han bland annat kopplats ihop med Southamptons Virgil van Dijk, som han vill ha in på mittbacksplatsen, och Barcelonas Jordi Alba som Mourinho desperat vill ha in på vänsterbacksplatsen, som för närvarande ekar tom.

Alba själv har inte fått så mycket speltid som han önskar i Barcelona och vänsterbacken uppges vara frustrerad, vilket har öppnat för Mourinho. Alba själv skall dock vara intresserad av att stanna på Barcelonas lönelista och kämpa för sin plats, detta skriver Metro. Den 28-årige spanjoren berättar själv om hur han önskar få mer tid.

– Det är tydligt att ju mer jag spelar, desto bättre, sade Alba.

– Mina drömmar har alltid varit att spela här och att stanna i Barcelona en lång tid. Vi har inte talat om det, men en fotbollsspelare vill alltid spela och jag har inte spelat så mycket som jag har velat. Jag vill inte leta efter ursäkter, men åtminstone får jag speltid för närvarande och jag vill vinna La Liga och Copa del Rey.

– Ibland händer alla dessa situationer ovanför ditt huvud. Att inte spela var ovanligt för mig, men det gör en mogen och får en att uppskatta saker mer. Ändringen av spelsystemet influerade saker mycket. Oavsett om jag gillar det eller inte måste jag acceptera det, avslutade Alba.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply