Navas ger inte upp bakom Casillas

Efter succé för Costa Rica och framför allt målvakten Keylor Navas så värvdes 28-åringen till huvudstaden ifrån Levante. Han fick redan då bekräftat att han skulle vara andra målvakt bakom Iker Casillas, men han tror på sig själv och att hans hårda arbete snart kommer göra att det lönar sig.  

– Jag är i Madrid eftersom jag valde att skriva på för dem, sa han till Radio Monumental och fortsätter.

– Det är sant att efter VM hade jag tillfälle att gå någon annanstans, men mitt slutliga beslut var att komma till Madrid.

– Jag vill vara här, där jag hoppas kunna kämpa i många år. Det stämmer att min situation är svår, men jag ångrar ingenting. Jag ska fortsätta jobba hårt som jag alltid har gjort.

– Jag gillar utmaningar. Jag har ett kontrakt efter den här säsongen, ytterligare fem år och jag ska vara så professionell som möjligt. När jag får möjligheten att spela, då ska jag göra det bästa av det.

– Jag har alltid varit samma person, men jämfört med föregående år har jag försökt förbättra lite mer. Jag känner att under min tid i Real Madrid, har jag föröskt att göra det bästa av varje tillfälle jag har fått på planen, och det är viktigt för mig.

– Jag ska vara ödmjuk, har alltid jobbat hårt och har allt att tackat Gud, för där jag är idag, avslutar costaricanen.

Navas har vaktat mulburen fem gånger denna säsongen för Real Madrid, två i ligan och tre i cupen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply