Keylor Navas vill stanna i Real Madrid

Keylor Navas vill stanna i Real Madrid

Keylor Navas nobbar flytt till Premier League

Säger efter onsdagens match i Champions League att han inte tänker lämna Real Madrid under sommarens transferfönster.

Keylor Navas vara eller icke vara i Real Madrid har varit på tapeten vid flera tillfällen. Redan 2015 sades målvakten vara så gott som klar för Manchester United då David De Gea skulle gå motsatt håll men ett försenat fax hindrade affären från att gå igenom. Sedan dess har Navas varit klar med att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben och det mesta tyder på att målvakten från Costa Rica spelar för marängerna även nästa säsong. Något han bekräftar i en intervju med radiokanalen Cadena SER.

– Jag kommer fortsätta spela i Real Madrid och det är ett privilegium att spela i denna klubb. Jag ser mig inte någon annan stans än här, sa Navas efter att hans Real Madrid kvalificerat sig för final i Champions League för andra gången på två år.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017 & Manchester United spelarlöner 2017

Kan tvingas lämna i sommar

Navas själv tänker inte flytta från Santiago Bernabéu men det kan ändå bli en flytt för 30-åringen i sommar. Detta då klubbledningen inte ska vara nöjd med spelarens insatser denna säsong samtidigt som man har bestämt sig för att köpa loss David De Gea. Vad som skulle ske med Navas då är fortfarande oklart men troligen skulle den före detta Levante-målvakten inte bli bänknötare till förmån för De Gea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply