Álvaro Negredo allt närmare att lämna Valencia

Valencia säljer Álvaro Negredo

Efter flera matcher på läktarplats ser Valencia nu ut att sälja Álvaro Negredo i vinter, detta då ryktena om spelarens relation med tränare Nuno Espírito Santo blivit allt sämre.

Inför den gångna säsongen flyttade Álvaro Negredo från Premier League och Manchester City till La Liga och Valencia. I somras köpte man loss spelaren men lagets tränare Nuno Espírito Santo har inte alls visat samma förtroende för Negredo denna säsong och nu kan han vara på väg att lämna.

I somras betalade Valencia en summa på 30 miljoner euro för att köpa loss anfallaren och blev i och med det klubbens dyraste nyförvärv någonsin. Under den första säsongen blev det totalt sju mål på 32 tävlingsmatcher och Negredo var den spelare som tränare Nuno föredrog före anfallsparet med Rodrigo och Paco Alcácer, men nu har mycket ändrats i klubben.

Álvaro Negredo är lagets bäst betalde spelare med 3 miljoner per säsong men anfallaren som fyllde 30 år i augusti månad mycket tyder nu på att han kommer att få lämna Los Che.

”Negredo kan få speltid hos oss”

Under tiden som Álvaro Negredo fortsätter att bli lämnad utanför truppen visar andra klubbar intresse för den Madridfödde anfallaren. En av klubbarna som ska vara intresserade är Levante vars sportchef kommenterade spelarens situation.

– Något måste ha hänt. Om de inte vill ha Negredo kan han få speltid hos oss i Levante, säger Manolo Salvador.

En annan klubb som är av den spanske anfallaren är Olympique Marseille som enligt den spanska tv-kanalen Cuatro ska vilja låna in spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply