Inter Milan och Sevilla intresserade av Heung-Min Son

Inter Milan och Sevilla intresserade av Heung-Min Son

Tottenham-stjärnan får inte spela ofta nog

Tottenham Hotspurs mittfältsstjärna Heung-Min Son har ännu inte lyckats etablera sig en regulär startplats i elvan och mittfältaren kan överväga en flytt till sommaren om ingenting ändras, med både Inter Milan och Sevilla intresserade av anfallaren.

Heung-Min Son spelar i Tottenham Hotspur och har kommit att bli en pålitlig avbytare och en mittfältare att lita på när den ordinarie startelvan sviker, men den sydkoreanske landslagsmannen har, efter snart två säsonger i klubben, ännu inte lyckats jaga sig till en ordinarie startplats i Mauricio Pochettinos elva, någonting som kan komma att störa vänsteryttern.

Son har levererat 14 mål i alla turneringar under den gångna säsongen, och kommer med all förmodan att ersätta Harry Kane på anfallet medans Tottenhams nummer 10 är borta från spel under minst en månad, efter en ankelskada. Sons matchform och Pochettinos ovilja att ge sydkoreanen en startplats har öppnat ögonen hos Sevilla och Inter Milan, rapporterar den engelska tidningen the Evening Standard. Enligt uppgifter skall La Liga-klubben och Serie A-klubben här se sin chans att kunna värva vänsteryttern till sommaren, om ingen förändring har skett.

Son värvades in till Tottenham sommaren 2015 från tyska Bayer Leverkusen, och har vuxit mycket under Pochettinos styre, och häromdagen gjorde han sitt första hat-trick i mötet med Millwall i FA cupen som slutade 6-0 till Tottenham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply