Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Djene

bet365
Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Djene

Djene till Arsenal?

Mittbacken som gjort det väldigt bra i Getafe denna säsong finns på radarn hos flera storklubbar. Nu ska även Arsenal ha lagt sig in i jakten på en värvning.

Getafe har säsongen 2018/2019 gjort ett otroligt år. Laget från Madridförorten ligger med tre matcher kvar på Champions League-plats efter att ha fått med sig väldigt fina resultat under säsongen. Det är endast FC Barcelona, Atlético Madrid och Real Madrid som ligger före ’Los Azulones’ i tabellen och i truppen finns många namn som redan nu kopplas ihop med en flytt från klubben.

En av spelarna det pratas mest om är Djene och mittbacken har kopplats ihop med en flytt antingen till ett större lag i La Liga eller till Premier League. Tidigare har Atlético Madrid kopplats ihop med spelaren och nu sägs även Arsenal med Unai Emery i spetsen vara intresserade av att knyta till sig Djene.

Spelarens utköpsklausul ligger på 35 miljoner euro, en summa som Gunners inte ska ha några problem att betala för att förstärka mittbacksplatsen.

Det är bland annat Metro som kommer med uppgifterna om spelaren som ser ut att göra sin sista säsong i Getafe. Det är dock oklart om spelaren kommer att lämna om klubben lyckas ta sig till Champions League nästkommande säsong.

SE ÄVEN: Uppgifter: Emery planerar sälja sju Arsenal-spelare i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365