”Vidal klar för Barcelona”

bet365

SEVILLAS ALEIX VIDAL UPPGES VARA KLAR FÖR BARCA

Spansk media uppger att FC Barcelona har gjort klart med Sevillas 25-årige ytter, Aleix Vidal. 

FC Barcelona har som bekant åkt på en transferban som har förbjudit klubben att värva spelare under 2015. Detta fastslogs under förra året efter att klubben bröt mot FIFA:s regler gällande värvningar av spelare under 16 år – vilket resulterar i att FCB inte kommer att kunna ta in några förstärkningar inför den kommande säsongen.

Tränar med Barca under sommaren

FIFA har dock sedan tidigare godkänt att klubben får göra klart med nya spelare, så länge dessa inte registreras förrän i januari nästa år. Och detta är precis vad de har gjort.

Spanska Sport avslöjar nämligen på söndagsmorgonen, att katalanerna har gjort klart med Sevillas 25-årige ytter, Aleix Vidal. Enligt källan ska den spanske landslagsmannen ha fått grönt ljus från sitt Sevilla att träna med FCB under sommaren, men kommer alltså inte att ansluta som officiell spelare förrän när vinterfönstret öppnar sina portar i januari.

Oklart kring Pogba

Sport uppger att Barcelona kommer att lägga dryga tio miljoner euro för spanjoren, som kom till Sevilla så sent som inför den förra säsongen. I den rödvit-randiga dressen hann det endast bli knappa 50 matcher, i vilka han bland annat var med och plockade hem Europa League-titeln tidigare under våren.

Vad det gäller ryktet att Juventus mittfältsstjärna, Paul Pogba, hamnar i Barcelona till nästa säsong, är det ännu oklart. Fransmannen har tidigare yttrat att han mer än gärna ser sig själv som Barcelona-spelare inom en snar framtid, vilket i sådana fall skulle ”tvinga” honom att bli kvar i Juventus även nästa säsong. De regerande spanska mästarna söker ersättare till Xavi, där Pogba ses som den hetaste långvarige kandidaten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply