Victor Moses erbjuds nytt kontrakt med Chelsea

Victor Moses erbjuds nytt kontrakt med Chelsea

Chelsea vill förlänga med Victor Moses

Spelaren som tidigare varit mer eller mindre uträknad i Chelseas trupp har nu gjort en totalvändning och har erbjudits ett nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

Victor Moses kom till Chelsea från Wigan 2012 men det blev inte många matcher innan nigerianen lånades ut. Under de tre senaste säsongerna har spelaren hållt hus i tre olika klubbar i form av LiverpoolStoke City och West Ham United och många trodde att spelaren skulle lämna Stamford Bridge ännu en gång i somras då Chelsea anställde Antonio Conte, men så blev inte fallet.

Istället har Moses visat vad han kan för den nye tränaren och har denna säsong varit en av lagets bättre spelare med tre mål och en assist på de 12 ligamatcher som han dragit på sig den blåa tröjan. Insatserna har gjort att den engelska huvudstadsklubben nu ska vara villiga att erbjuda Moses ett nytt kontrakt trots att den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med slutet av juni 2019. Det är framförallt lönebiten som kommer förbättras för spelaren då hans insatser väckt intresset från andra storklubbar runt om i Europa. Bland annat ska FC Barcelona ha visat intresse för Moses som dock ser ut att stanna på de brittiska öarna, i alla fall säsongen ut.

Victor Moses har för närvarande en lön på 45.000 pund i veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply