Valencia kan tappa försvarsjätten – tre storklubbar intresserade

Shkodran Mustafi lämnar Valencia?

Efter att precis ha inlett sin andra säsong i Valencia kan den tyske landslagsspelaren vara på väg att lämna Mestalla för spel på annat håll.

Shkodran Mustafi var tillsammans med Nicolas Otamendi två av Valencias viktigaste spelare förra säsongen då man slutade på fjärde plats i la Liga bakom Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid. Placeringen innebar att man tog sig till Play off i Champions League där man slog ut AS Monaco för att ta sig till turneringens gruppspel.

Under sommarens transferfönster lyckades Otamendi bråka sig till en övergång till Manchester City som betalade 45 miljoner euro för den argentinske mittförsvararen, dock är Mustafi kvar i klubben, än så länge.

Lagets inledning på säsongen har inte varit den bästa och på de första åtta matcherna har man endast tagit tre vinster, samtliga med 1-0. Nu ser även Shkodran Mustafi ut att lämna klubben som för en tid sen köptes upp av miljardären Peter Lim.

Den före detta Everton-spelaren har flera klubbar som är beredda att köpa loss honom inför nästa säsong, därbland ligakonkurrenten FC Barcelona. Men det är inte bara de regerande Champions league-mästarna som sägs vara intresserade. Bayern München och Manchester United ska även de ha planer på att värva den före detta Sampdoria-försvararen.

Spelaren har kontrakt med Valencia till och med sommaren 2019 och beräknas vara värd 28 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply