Uppgifter: Xavi Hernández i möte om att ta över Barca

Uppgifter: Xavi Hernández i möte om att ta över Barca

Barcelona vill anställa Xavi

Barcelona-legendaren som numera är tränare i qatariska Al-Saad ska ha träffat Barcas klubbledning. Detta för att diskutera ett tränarbyte under våren.

På torsdagskvällen förlorade FC Barcelona mot Atlético Madrid i den spanska supercupen. Med tio minuter kvar på klockan såg Barcelona ut att vinna med 2-1 men släppte överraskande in två mål som gjorde att Atlético kunde vända och vinna. Pressen är nu större än någonsin på Ernesto Valverde och det mesta tyder på att tränaren inte kommer att fortsätta i klubben nästa säsong. Nu sägs Barcelona jaga en ersättare och enligt uppgifter ska man under fredagen haft ett möte med en av kandidaterna.

Enligt den Barcelonabaserade radiokanalen RAC1 ska Barcelonas klubbledning efter torsdagens förlust rest till Doha i Qatar för att träffa Xavi Hernández. Mittfältslegendaren är för närvarande tränare i Al-Saad i den qatariska ligan men kan nu återvända till Camp Nou om Valverde inte fortsätter som tränare för Barca.

Tidigare har även namn som Ronald Koeman och Marcelo Gallardo kopplats ihop med att ta över tränarjobbet i FC Barcelona.

SE ÄVEN: Ter-Stegen öppnar för att lämna FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply