Uppgifter: Transferban för ytterligare två spanska giganter

bet365

Madrid-klubbarna Real Madrid och Atlético Madrid ser ut att gå samma värvningsförbud till mötes som liga-kollegan Barcelona

FIFA har redan stoppat FC Barcelona från att få värva nya spelare fram tills 2016 efter att Blaugrana hade avslöjats för att ha brutit mot FIFA:s regler vad gäller värvning av minderåriga spelare. Enligt uppgifter är Madrid-klubbarna tillika fjolårsfinalisterna i Champions League, Real Madrid och Atlético Madrid, på väg mot samma öde.

Såg det komma

Den spanska radiokanalen Cadena Ser rapporterar att båda Madrid-klubbarna är under muppen för samma anledning som Barcelona. Lagen uppges ha brutit mot samma värvningsregler för minderåriga spelare som sin liga-kollega och förväntas därmed gå samma öde tillmötes. Radiokanalen menar att både Real och Atlético såg det komma och gjorde därför stora ändringar i sina trupper redan förra sommaren.

Marca menar annat

Enligt Madrid-baserade Marca är dock inte Real Madrid med på tapeten. Marca skriver på onsdagsmorgonen att en kälinom det spanska fotbollsförbundet avslöjat att det endast är Atlético Madrid som kommer att granskas och dementerar att Real Madrid har någonting att göra i denna skandal.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365