Uppgifter: Storklubben vill byta till sig João Félix i sommar

Uppgifter: Antoine Griezmann och João Félix kan ingå i bytesaffär

En flytt har tidigare varit på tapeten och nu är det aktuellt igen. Enligt Barcelonabaserad media kan FC Barcelona och Atlético Madrid byta Antoine Griezmann mot João Félix.

För snart två år sedan värvade FC Barcelona in Antoine Griezmann för en summa på cirka 120 miljoner euro från Atlético Madrid. Huvudstadslaget valde då att hämta in supertalangen João Félix som slagit igenom i Benfica i den portugisiska ligan. Efter två säsonger har ingen av spelarna fått ut sin fulla potential i respektive klubb. Nu kommer uppgifter om att Griezmann kan återvända till Los Colchoneros samtidigt som Félix kan flytta till Camp Nou.

Det är i tv-programmet Onze på den regionala tv-kanalen TV3 i Katalonien som man uppger att en sådan affär kan komma att bli av i sommar. Enligt programmet ska den goda relationen mellan den nygamle president Joan Laporta och agenten Jorge Mendes vara nyckeln till att hämta in Félix, en spelare man länge varit intresserade av.

Samtidigt skriver Diario MARCA att enligt källor i Atlético Madrid, skulle en sådan affär vara omöjlig. Tidningen skriver även att man ska ha nekat ett bud på portugisen under vintern, detta värt 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Bekräftar: David Luiz lämnar Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply