Uppgifter: Messi vill lämna Barcelona – i samtal med City

Uppgifter Messi vill lämna Barcelona - i samtal med City

För en och en halv vecka sedan kom uppgifter att Lionel Messi vill lämna Barcelona. Under tisdagskvällen bekräftades det. Nu sägs argentinaren ha varit i kontrakt med Pep Guardiola om en flytt till Etihad Stadium.

På tisdagskvällen skickade Lionel Messi ett fax till FC Barcelona där han bad klubben att få lämna på fri transfer. Nu kommer uppgifter om att argentinaren redan ska vara i kontakt med en ny klubb för att få till en flytt i sommar.  Enligt The Athletic ska Lionel Messi ha varit i kontakt med Pep Guardiola om en flytt till Manchester City.

Messi har bestämt sig för en flytt till Etihad Stadium enligt Esporte Interativo. Samtidigt ska Manchester City ha börjat räkna på hur mycket det skulle krävas för att erbjuda spelaren ett kontrakt för en överenskommelse i sommar.

“Han menar allvar (om att lämna). Man City eller Inter”, säger en källa i Barcelona till The Athletic, och beskriver sedan situationen:

“Det här är inte bara en attack på Barça. Det här är en attack på hela klubben från topp till botten. Han har fått nog med Barça. Koeman har inte lyckats övertyga honom. Messis bästa kompis är Suárez, och de har behandlat Luis hemskt”.

SE ÄVEN: Uppgifter: Thomas Tüchel kan få lämna PSG i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply