Uppgifter: Malcom kan lämna Barcelona för Kina

bet365
Uppgifter: Malcom kan lämna Barcelona för Kina

Malcom till Kina?

Spelaren som inte alls fått speciellt mycket speltid i FC Barcelona kan vara på väg att lämna klubben. Detta för spel i Kina.

Malcom ser ut att ha gjort sin sista match i FC Barcelona. Spelaren som nobbade AS Roma i sista sekund för att skriva på för Barcelona har inte haft någon lyckad period under tiden i Spanien och nu ska han vara på väg att lämna. Enligt Barcelonabaserad press finns flera alternativ för spelaren och det återstår att se var han hamnar.

Tidigare har det varit Everton som visat störst intresse för att köpa loss brassen men nu kan det istället bli en flytt till Kina. Det är Mundo Deportivo som skriver att det ska finnas flera klubbar i Asien som är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Guangzhou Evergrande som ska ha blickarna på spelaren som inte finns med i Valverdes planer. Under de två senaste matcherna har tränaren Ernesto Valverde tagit ut Denis Suarez (som även han är på väg att lämna) framför Malcom, något som tyder på att brassen inte finns med i tränarens planer.

En försäljning av Malcom kommer inte att bli lätt. Los Culés köpte anfallaren för 41 miljoner euro och vill nu få tillbaka en så stor del av investeringen som möjligt. Barcas prislapp på spelaren sägs vara minst 30 miljoner euro när det återstår 12 dagar av transferfönstret.

SE ÄVEN: LISTA: FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply