Uppgifter: Lautaro Martínez överens med Barcelona om flytt

Uppgifter- Lautaro Martínez överens med Barcelona om flytt

Enligt italiensk press ska Barcelona och Inter vara överens om en affär med Lautaro Martínez. Spelaren ska även vara överens med den spanska storklubben. Nu återstår bara en del förhandlingarna för att affären ska bli klar.

Sommarens största affär ser ut att bli av. FC Barcelona har länge varit ute efter en ersättare till Luis Suárez och nu ser spanjorerna ut att ha hittat rätt. Enligt uppgifter i italiensk press ska klubbarna vara överens samtidigt som ‘Lautaro’ ska ha gått med på det personliga kontraktet som han erbjudits från Barcelona. Nu ska det endast återstå att komma överens med andra spelare som kommer att påverkas av flytten.

Enligt Il Corriere dello Sport ska det inte bara vara argentinaren som kommer att flytta i och med affären. Barcelona kommer nämligen skicka iväg Nelson Semedo till Manchester City samtidigt som João Cancelo lämnar Etihad Stadium och flyttar till Inter, en klubb han tidigare representerat.

En affär sägs komma att bli värd runt 100 miljoner euro för att anfallaren efter många om och men ska flytta till Camp Nou.

SE ÄVEN: Van Dijk: “Därför valde jag Liverpool”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply