Uppgifter: Kina jobbar på en värvning av Lionel Messi

Uppgifter: Kina jobbar på en värvning av Lionel Messi

Messi – den kinesiska drömmen?

Enligt spansk press jobbar man på att försöka värva Lionel Messi till den kinesiska ligan. Det är Hebei Fortune som ska ha visat intresse för den argentinske superstjärnan

Den kinesiska fotbollen växer för varje dag som går. Under det senaste året har man hämtat in flera europeiska storstjärnor och nu jobbar man på att hämta in den största. Det är spanska Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Hebei Fortune ska försöka få till en värvning av spelaren.

Tidningen skriver även att Messi i somras ska ha tagit emot ett bud på 100 miljoner euro per säsong (netto). Argentinaren ska dock ha klart för sig att stanna på Camp Nou och förlängde därför till och med sommaren 2021. Även utköpsklausulen höjdes till 700 miljoner euro.

SE ÄVEN: Lionel Messi lön och kontrakt 2018

Den kinesiska klubben har dock redan inlett processen för att värva Messi, och det handlar inte bara om pengar. Hebei Fortune har värvat både Lavezzi och Javier Mascherano som är nära vänner till Messi, något man hoppas kunna använda för att övertyga Barca-stjärnan om en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply