bet365

Uppgifter: Juventus köper Dani Alves

Uppgifter: Juventus köper Dani Alves

Dani Alves lämnar Barcelona?

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT kommer Dani Alves att skriva på för Juventus efter åtta säsonger hos de regerande La Liga-mästarna.

Dani Alves ser ut att ha gjort sin sista säsong i FC Barcelona, detta om man tror på vad den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT kommer med för uppgifter sent på onsdagskvällen. Enligt tidningen kommer spelaren, som har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt att skriva på ett treårskontrakt med den svartvita Serie A-klubben och förhandlingarna ska ha pågått under den senaste månaden.

Dani Alves har redan åkt iväg för till Brasilien samling inför sommarens Copa America-turnering och sägs efter turneringen att flyga tillbaka till Barcelona för att säga adjö till sina lagkamrater.

En av anledningarna till att Alves väljer att lämna klubben är då Barcelona ska ha frågat spelaren om han är villig att gå ner i lön då man ansåg att Alves tjänade förmycket och det hela ska ha gjort att spelaren tagit illa upp och letat efter en ny klubb att flytta till.

Barça tänker på ersättare

Alves flytt lämnar mycket att tänka på för Barcelonas klubbledning. Man tvingas nu gå ut på marknaden för att leta efter en ersättare som ska flytta spelarens plats till hundra procent, detta då Luis Enrique inte litar på Aleix Vidal som värvades inför den förra säsong.

Juventus sägs även vara nära att värva Javier Mascherano från Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply