Uppgifter: Ivan Rakitic vill spela ut kontraktet i Barcelona

Uppgifter: Ivan Rakitic vill spela ut kontraktet i Barcelona

Ivan Rakitic sitter på ett kontrakt som går ut nästa sommar. Flera rykten om en flytt har florerat men nu sägs kroaten ha bestämt sig för att spela kontraktstiden ut på Camp Nou.

FC Barcelonas mittfältsstjärna Ivan Rakitic har under en tid sagts kunna lämna klubben. Kroaten har ett kontrakt som går ut nästa sommar och klubbar som Juventus, Paris Saint-Germain, Sevilla och Atlético Madrid har samtliga sagts vara intresserade av att knyta till sig 32-åringen.

Nu rapporterar den spanska tidningen Mundo Deportivo att Rakitic har som plan att spela även nästa säsong på Camp Nou. Tränarbytet där Quique Setién har tagit över posten har gett mittfältaren ny glöd och har fått frekvent med speltid efter vinteruppehållet.

Rakitic sägs dock vilja ha speltid under sitt sista år i klubben och om det finns en ersättare, samtidigt som Rakitic skulle gå ner i speltid skriver tidningen att han öppnar för en återkomst till Sevilla. Samtidigt ska den andalusiska klubben vara intresserade av Rakitic, men att betala en hög prislapp plus en hög lön för spelaren inte är möjligt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Thiago närmar sig flytt till Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply