Uppgifter: Hector Bellerin kan lämna Arsenal för Manchester City

Uppgifter: Hector Bellerin kan lämna Arsenal för Manchester City

Även Barcelona är intresserad

Arsenal är väldigt intresserade av att behålla sin högerback Hector Bellerin och erbjuder honom nu ett nytt femårskontrakt för att hålla borta intresserade klubbar som Barcelona och Manchester City, men toppklubbarna kan locka med sig 21åringen.

Arsenal har en del problem i försvaret för tillfället, med spelare skadade och nya tillskott som har tillkommit, vilket gör försvarskedjan något instabil. Förutom på högerbackspositionen, där Hector Bellerin spelar. Den talangfulle spanjoren är otroligt säker och spelar väldigt starkt trots sin unga ålder, och talas om som en av världens bästa högerbackar redan, vilket har fått många klubbar att vända på huvudena.

Den engelska tidningen The Sun skriver nu att Arsenal vill ta det säkra före det osäkra och skriva på ett nytt kontrakt med 21åringen, som kommer att löpa över fem år, för att se till att han stannar i Londonklubben. De vill inleda förhandlingar med Bellerins representanter direkt efter det internationella uppehållet. De mest intresserade och seriösaste klubbarna sägs vara Manchester City och Bellerins moderklubb Barcelona, som han lämnade för Arsenals fördel 2011. Bellerin har fortfarande tre år kvar på sitt nuvarande kontrakt men tränare Arsene Wenger vill se till att den unge talangen stannar längre än så, vilket kan vara smart, då flertalet rykten menar på att Bellerin själv överväger en flytt.

Enligt The Mirror så skall Bellerin i första hand vara intresserad av att spela i Manchester City, med Manchesterlaget som är intresserade av att förstärka sina defensiva förmågor efter Pep Guardiolas första förlust i Premier League i helgen, som skedde mot Londonlaget Tottenham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply