Uppgifter: Hector Bellerin i förhandlingar med Barcelona

Uppgifter: Hector Bellerin i förhandlingar med Barcelona

Närmar sig en flytt

Arsenals Hector Bellerin har länge varit på FC Barcelonas radar och det ser ut som att en flytt tillbaka till den katalanska storklubben materialiserar sig allt mer och mer för Bellerin, med nye Barca-tränaren Ernesto Valverde som är i stort behov av en högerback.

Arsenal har nyligen förlängt med sin ikoniske tränare, Arsene Wenger, för ytterligare två år, och många väntar nu med spänning på vad fransosen kommer att göra i sommarens transferfönster. Nya spelare har sagts vara behövda i klubben, och med Alexis Sanchez som skall vara redo att lämna för Manchester City, och Mesut Özil fortfarande oklar, blir det allt tydligare.

En annan vital stjärnspelare som ryktas komma att lämna till sommaren är högerbacken Hector Bellerin. Det har ryktats om att den spanske försvararen kan komma att återvända till sin moderklubb FC Barcelona, och nu rapporterar den engelska tidningen the Express att förhandlingar mellan båda parter har inletts. De personliga villkoren för en flytt sägs ha blivit lösta, och nästa steg är att övertyga Arsenal om att sälja sin försvarskugge. Den nye Barcelona-tränaren Ernesto Valverde sägs ha fått tillåtelse att gå igenom med ett bud på 44 miljoner euro för Bellerin.

– Du vet aldrig vad som kan hända. Det är klubben jag växte upp i som barn, den bästa klubben i världen, sade Bellerin via SPORT angående en eventuell flytt.

– Det är en enorm komplimang såklart, men jag är en Arsenal-spelare med ett kontrakt där. Jag har inte talat med någon. Jag har inte talat med kllubben. Jag vet att många saker snackas om men som spelare har klubben inte sagt någonting till mig, det har fortfarande inte varit någon kontakt. Det har alltid varit väldigt bra i London, min familj har bosatt sig här med mig, även om de nu var tvungna att återvända till Barcelona på grund av familjen, avslutade Bellerin.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply