Uppgifter: Det betalar PSG för Rakitic

Uppgifter Det betalar PSG för Rakitic

PSG vill köpa Rakitic

Enligt engelsk media ryktades det igår om att PSG skulle vilja köpa båda Sergio Busquets och Ivan Rakitic. Nu fortsätter ryktena, men bara om kroaten.

PSG ska vilja förstärka sitt mittfält. Efter att ha misslyckats med att ta in Pogba så verkar de vara intresserade av Barcelonas Ivan Rakitic.

Storstjärnan på Barcas mittfält ska vara det hetaste målet just nu för att kunna ansluta sig till klubben. Däremot är det ju inte lika säkert att VM-finalisten vill gå dit själv.

Vill betala rejält

LÄS MER: Golf på TV

Nu ryktas det om att Busquets och Rakitic ska vara två intressanta mål för Ligue 1-klubben. Efter att varken ha fått in Paul Pogba (något som Barca också siktat på) eller Christian Eriksen så kan nu de två Barca-stjärnorna vara vad laget behöver.

Att PSG skulle må bra över två klasspelare som de här vore inget nytt. Men däremot är det tveksamt att Barca kommer släppa stjärnorna. Efter att inte kunnat lyckas ersätta Andres Iniesta med ett stornamn så lär de inte vilja släppa iväg sina två kuggar på mittfältet när säsongen redan börjat. Dock ska PSG vara beredda att betala över en miljard per spelare, enligt Express. Framför allt handlar det om en miljard kronor, 100 miljoner euro, för Rakitic.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply