Uppgifter: Barcelona kan sälja Depay – och behålla de Jong

Uppgifter: Barcelona kan sälja Depay - och behålla de Jong

Luuk de Jong har sedan Barcelonas senaste tränarbyte sett ut att vara på väg bort. Nu sägs holländaren stanna och istället kan hans landsman, Memphis Depay, lämna Camp Nou.

Luuk de Jong anslöt till FC Barcelona som en önskan av Ronald Koeman inför säsongen. Efter att Koeman fått sparken och Xavi Hernández istället tagit över tränarjobbet har det vid flera tillfällen ryktats om att de Jong inte finns med i spanjorens planer. Nu kommer uppgifter om att Xavi ska ha ändrat sig och vill behåll de Jong, samtidigt kan Memphis Depay vara på väg att packa väskorna i vinter.

Enligt Barcelonabaserade Mundo Deportivo ska den senaste månadens insatser av de Jong ha gjort att Xavi är övertygad om att behålla honom. Framför allt efter flertalet viktiga mål under de senaste månaderna. Inlåningen från Sevilla gäller säsongen ut och att avbryta överenskommelsen med andalusierna ska inte vara aktuellt.

Tränaren ska dock inte ha fått lika bra intryck av Depay som fått allt mer sparsamt med speltid och fick inleda mötet med Real Madrid i onsdags på bänken. Det är dock oklart vilka klubbar som ska vara intresserade av 27-åringen som har kontrakt med klubben till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Real Madrid vill värva FC Barcelona-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply