Uppgifter: Barcelona kan komma att värva Thiago i sommar

Uppgifter: Barcelona kan komma att värva Thiago i sommar

Thiago i kontakt med Barcelona

Enligt uppgifter ska mittfältaren ha hört av sig till FC Barcelona för att se om spanjorerna vill värva honom. Detta efter att ha spenderat de senaste fem säsongerna i Bayern München.

Sommaren 2013 lämnade Thiago Alcantara sin dåvarande klubb FC Barcelona. Tillsammans med Pep Guardiola flyttade han till Bayern Munchen och under de fem senaste säsongerna har det blivit spel på Allianz Arena. Mittfältaren har dragits med flera skador under sin tid i Bundesliga men när han väl varit på planen har han bjudit på flera fina insatser. Efter fem säsonger i Tyskland där Thiago hunnit fylla 27 år sägs han nu vara sugen på en återkomst till La Liga och spansk press skriver att spelaren hört av sig till Los Culés för att försöka få till en övergång.

Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Thiago Alcantara ska vara i kontrakt med Camp Nou-klubben då han är intresserad av en flytt tillbaka till nordöstra Spanien. De regerande liga och cup-mästarna ska inte ha lämnat något besked kring om man är intresserad av att att hämta in spelaren eller inte. De första reaktionerna är dock att man inte tänker betala en skyhög prislapp för spelaren som lämnade klubben sommaren 2012 för 25 miljoner euro. Spelarens agent ska ha hört av sig till Bayern och fått beskedet att man inte tänker tillåta en försäljning för under 75 miljoner euro.

SE ÄVEN: City vill förstärka med Thiago i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply