Uppgifter: Barcelona intresserade av Tagliafico

Uppgifter: Barcelona intresserade av Tagliafico

Nicolás Tagliafico har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Spanien. Nu sägs spelaren ha gett grönt ljus till FC Barcelona som inom kort kan inleda förhandlingar med Ajax.

Lag som Arsenal, Atlético Madrid och Real Madrid har tidigare sagts vara intresserade av Nicolás Tagliafico. Då valde spelaren dock att förlänga kontraktet med Ajax för att stanna i den nederländska huvudstaden. Nu har ytterbacken endast ett år kvar på kontraktet och enligt spansk press ska spelaren vara positiv till en flytt till FC Barcelona, men först måste klubbarna förhandla.

Det är Barcelonabaserade Mundo Deportivo som skriver att spelaren förväntar sig att Barca hör av sig till Ajax inom kort för att förhandla om en affär. Tagliafico har tidigare uttryckt sin önskan att lämna Eredivisie och nu tyder mycket på att det kan bli en flytt till Camp Nou redan i januari.

Tagliafico har spelat i Ajax sedan januari 2018 då han anslöt från Independiente i hemlandet. Denna säsong har spelaren stått för två mål och en assist på 15 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Milan på väg att värva jagad anfallstalang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply