Uppgifter: Barcelona intresserade av Ajax Davinson Sanchez

Uppgifter: Barcelona intresserade av Ajax Davinson Sanchez

Har fått upp ögonen för talangen

Den holländska storklubben Ajax sitter inne på en mycket lovande talang i Davinson Sanchez, och den colombianske mittbacken har gjort en extremt stadig insats under sin första Eredivisie-säsong, vilket har hamnat på FC Barcelonas radar.

FC Barcelona kommer in i det sista att behöva kämpa med Real Madrid om vem som kommer att vinna La Liga. För närvarande ligger de båda lagen på samma poäng, men Barcelona ligger först då de har en bättre målskillnad. Snart kommer säsongen att vara över för i år, och det blir hög tid att blicka mot sommarens transferfönster. Barcelona har redan kopplats ihop med ett antal spelare, så som Philippe Coutinho och Angel di Maria, men framförallt i försvarslinjen kommer de att behöva fylla på.

En spelare som de sägs vara mycket intresserade av är Ajax unge talang Davinson Sanchez, detta skriver Goal. Sanchez är blott 20 år gammal, men den colombianske mittbacken har gjort en exceptionell första säsong i holländska Eredivise, och Barcelona har redan tidigare kopplats ihop med försvararen. Sanchez kom in i startelvan mer eller mindre direkt och har blivit en kugge i Ajax försvarslinje som även är vass på avslut och har bidragit med hela fem stycken ligamål. Han har även varit aktiv i Ajax Europa League-kampanj, som pågår för fullt där man för närvarande kommer möta Lyon i returmötet av semifinalen, efter att ha vunnit första mötet med 4-1.

– Jag är en modig försvarare som gillar att ha bollen vid fötterna. Det är en av mina styrkor, har Sanchez beskrivit sig själv som.

 

Barcelonas Jeremy Mathieu kommer att lämna till sommaren och framtiden för Javier Mascherano ser mycket osäker ut, vilket lägger press på Barcelona att fräscha upp i försvarslinjen.

Uppgifter: Barcelona intresserade av Ajax Davinson Sanchez

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365