Uppgifter: Barcelona har tröttnat på Dembélé – som kan säljas

Uppgifter: Barcelona har tröttnat på Dembélé - som kan säljas

FC Barcelona och Ousmane Dembélé har fortfarande inte kommit överens om ett nytt kontrakt. Nu kommer uppgifter om att klubben planerar att sälja spelaren i januari då kontraktet löper ut nästa sommar.

Sommaren 2017 värvades Ousmane Dembélé till FC Barcelona från Borussia Dortmund för en summa på 135 miljoner euro. Tiden på Camp Nou har dock kantats av skador, något som gjort att spelaren inte fått den utveckling man hoppats på. Nu sitter Dembélé på ett utgående kontrakt med Barcelona och de både parterna har under en längre tid försök förhandla fram en ny överenskommelse, dock utan framgång.

Nu kommer uppgifter om att Barca, efter flera försök, nu tröttnat på situationen och planerar att sälja Dembélé i vinter för att inte låta honom lämna gratis nästa sommar. Det är Fichajes.net som skriver att spelaren inte ska vara speciellt intresserad av att förlänga samtidigt som agenten inte ska vara nöjd med de låga summorna som klubbledningen erbjudit spelaren. Siten skriver att Dembélé går och väntar på ett erbjudande från Newcastle United för att flytta dit. Engelsmännen har dock ännu inte tagit det sista steget för att knyta till sig anfallaren.

Dembélé sitter för närvarande en lön på över tio miljoner euro säsong och spelaren ska förvänta sig en högre summa om han bestämmer sig för att stanna i klubben. samtidigt skriver siten att Newcastle United kan erbjuda spelaren en lön på 150 miljoner euro per säsong plus lika mycket i sign on-bonus vid en flytt till St James’ Park.

SE ÄVEN: Uppgifter: Kepa kan lämna Chelsea för spel i Lazio

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply