Uppgifter: Barcelona ger inte upp på Christian Eriksen

Uppgifter: Barcelona ger inte upp på Christian Eriksen

Kan komma att ersätta Andres Iniesta

Tottenhams Christian Eriksen är av stort intresse för FC Barcelona, som nyligen sålde en av sina anfallsstjärnor, Neymar, till PSG och nu söker en ersättare till brasilianaren, samt till Andres Iniesta, och tror sig ha funnit deras ideala ersättare i Eriksen.

FC Barcelona sålde nyligen sin världsstjärna Neymar till Paris Saint-Germain, efter att fransmännen betalat den brasilianske anfallarens utköpsklausul på 222 miljoner euro, och söker nu land och rike runt efter en ersättare. De sägs även hålla ögonen öppna efter en eventuell ersättare till Andres Iniesta. En svår uppgift, då de båda spelarna håller hög klass, men Liverpools Philippe Coutinho har länge intresserad Barcelona. De har sett två av sina bud på Coutinho avböjda, det senaste uppgick till 90 miljoner pund, och Liverpools ägare har gått ut och sagt att brassen inte kommer att lämna klubben. Detta trots att Coutinho lämnade in en transferansökan.

Det har fått Barcelona att vända på huvudet åt ett annat håll, och återuppta intresset i Tottenhams Christian Eriksen, detta skriver the Independent. Den kvicke dansken har imponerat på Barcelona, och med sin spelfördelningsförmåga anses han kunna ta en plats på Barcas mittfält.

Eriksen och Tottenham förväntas dock bli ännu svårare att ha att göra med, då den offensive mittfältaren skrev på ett nytt fyraårskontrakt förra hösten. Efter att ha sålt Kyle Walker till Manchester City för 50 miljoner pund kan de katalanska mästarna inte förvänta sig att Eriksen skall komma billigt, och vill de ha en chans måste de gå upp över 100 miljoner pund-strecket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply