Uppgifter: Barcelona betalar 150 miljoner euro för Ousmane Dembélé

Uppgifter- Barcelona betalar 150 miljoner euro för Ousmane Dembélé

Dembélé klar för FC Barcelona

Den spanska storklubben ska ha kommit överens med Borussia Dortmund om en övergång för Ousmane Dembélé. Spelaren kommer kosta 120 miljoner euro plus 30 miljoner i bonusar.

FC Barcelona ser tillslut ut att ha gjort vad som krävs för att värva Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund. Den tyska storklubben har hela tiden varit bestämda med vad som krävs för att man ska släppa den unge fransmannen och nu ser Barcelona ut att ha uppfyllt kraven.

Enligt den franska tv-kanalen beIN Sports ska de båda klubbarna vara överens om en övergång för spelaren samtidigt som Barcelona kommer betala upp emot 150 miljoner euro för värvningen av Dembélé. Det ska endast vara detaljer som återstår innan man är helt överens och frågan är hur stor del av summan som ska vara bonusar. Barcelona sägs vilja få ner summan till 110 miljoner euro plus 40 i bonus, detta samtidigt som Dortmund ska begära 120 miljoner euro plus 30 miljoner i bonusar.

De båda parterna ska ha förhandlat i Monaco under torsdagen där lottningen av gruppspelet i UEFA Champions League hålls klockan 18:00 ikväll.

Även L’Equipe, Mundo Deportivo och RAC1 kommer med samma uppgifter.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

Uppgifter- Barcelona betalar 150 miljoner euro för Ousmane Dembélé

Kan sälja André Gomes till Juventus

Ett namn som ofta kommer upp på tapeten när det kommer till att lämna Barcelona är André Gomes. Portugisen som stod för ett bra EM förra sommaren skrev efter många om och men på för Barcelona, efter att ha nobbat Real Madrid, men mittfältaren har varit en stor besvikelse efter att han kostade Barcelona 35 miljoner euro. Då Barcelona är på väg att värva in nya spelare ser Gomes tid i klubben ut att vara över, och det fattas inte klubbar med intresse för spelaren.

Enligt Tuttosport ska bland annat Juventus vara intresserade av spelaren. Barcelona hoppas kunna få runt 45 miljoner euro för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

Uppgifter- Barcelona betalar 150 miljoner euro för Ousmane Dembélé
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365