Uppgifter: Barca och Real Madrid vill ha Van Dijk

Uppgifter: Barca och Real Madrid vill ha Van Dijk

Van Dijk till La Liga?

Försvararen som gjort en väldigt fin säsong med Liverpool finns på radarn hos Real Madrid och Barcelona.

I Spanien rapporteras det att både Real Madrid och Barcelona är på jakt efter att förstärka sitt mittförsvar. I Madrid vill man ha in en ersättare till Sergio Ramos som ser ut att lämna inom kort och i Barcelona lyckas man inte hitta en mittbackskollega till Gerard Pique. Nu skriver spansk press att de båda kommer försöka köpa loss Virgil van Dijk innan sommaren faller in.

Både Zinedine Zidane och Ernesto Valverde är väldigt pressade att prestera i sina respektive klubbar och efter van Dijks fina år kommer man nu göra ett försök att knyta till sig den före detta Southampton-spelaren. Det skriver den Madridbaserade tidningen Diario AS i sin måndagsupplaga.

Det är oklart hur mycket spanjorerna ska vara beredda att lägga ut för att kontraktera van Dijk. Liverpool betalade 75 miljoner pund för spelaren i januari 2018 och priset har skjutit i höjden efter det. Samtidigt har Daily Mirror tidigare skrivit om att 28-åringen gått med på att förlänga sitt kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2025. Kontraktsförlängningen är dock inte officiell än.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply