Uppgifter: Arda Turan allt närmare Arsenal

Uppgifter: Arda Turan allt närmare Arsenal

Kan ersätta Özil

Barcelonas Arda Turan är fortfarande inte en startspelare i Barcelona och en flytt bort från den spanska storklubben ser allt troligare ut, medans Arsenals intresse för den turkiske mittfältaren växer sig allt starkare.

Arsenal försöker för närvarande att styra upp sin trupp och sitt ledarskap, som har blivit starkt ifrågasatt på sistone. Som det ser ut för närvarande kommer Arsene Wenger att stanna som tränare i klubben, även om det har snackats mycket om att han kommer lämna, medans en flytt för de båda stjärnorna Alexis Sanchez och Mesut Özil ser allt troligare ut. Varken Sanchez eller Özil sägs ha kommit fram till någonting gällande deras kontrakt och en förlängning ser för närvarande inte aktuell ut för någon av dem.

Medans det talas om att Özil kan lämna, med Fenerbahce som ett troligt alternativ, skriver den engelska tidningen The Sun att Arsenal har en ersättare redo, då de sägs vara väldigt intresserade av Barcelonas Arda Turan. Den turkiske mittfältaren anses vara den perfekte ersättaren för Özil, och redan tidigare har Turan talats om som Özils ersättare.

Turan har, sedan han anlände till Barcelona sommaren 2015, haft det svårt att ta sig in i startuppställningen och har misslyckats med att bli en startspelare i klubben, vilket nu sporrar honom till att lämna klubben till sommaren. Den 30-årige mittfältaren kan komma att lämna för 20 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply