Uppgifter: Andre Gomes kan komma att flytta till Tottenham

Uppgifter- Andre Gomes kan komma att flytta till Tottenham

Tottenham vill värva Andre Gomes från Barcelona

Enligt uppgifter i italiensk press ska Tottenham Hotspur vara på jakt efter Andre Gomes som närmar sig en flytt från Barcelona under det kommande transferfönstret.

Sommaren 2016 lämnade Andre Gomes Valencia för spel i FC Barcelona. Den spanska storklubben betalade 35 miljoner euro för spelaren som även jagades av Real Madrid men tiden på Camp Nou har inte varit lätt. Gomes värvades som ett av de större namnen efter att Portugal vunnit EM sommaren 2016 men har inte lyckats ta en startplats i klubben och nu pekar det mesta på att det blir en flytt från Nordöstra Spanien, detta redan under det kommande transferfönstret.

Uppgifter- Andre Gomes kan komma att flytta till Tottenham

Det är den italienska siten CalcioMercato.it som kommer med uppgifter om att det kan bli en flytt för Andre Gomes till Premier League där flera klubbar ska ha visat intresse. Det är framför allt Tottenham som ska ha visat intresse för portugisen och skulle en värvning bli av får Pochettino en av sina mest önskade spelare.

Spurs är dock inte den enda klubben som vill skriva kontrakt med Andre Gomes. Även Juventus ska tidigare ha försökt få till en affär, detta dock utan någon större lycka.

SE ÄVEN: Barcelonas löner 2017/2018

Uppgifter- Andre Gomes kan komma att flytta till Tottenham

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply