Topp 10: Bäst betalda tränarna i världen

Bäst betalda tränarna i världen

Världens bäst betalda tränare? Här är de högst betalda fotbollstränarna i världen

Precis som spelarna så tjänar tränare inom fotbollen väldigt bra. Därför uppstår flera frågor. Vilka är de bäst betalda fotbollstränare i världen 2020? Vem är den bäst betalda tränaren i världen? Är det i några av världens bästa ligor vi hittar världens bäst betalda tränare? Naturligtvis har ligorna tränare som tjänar väldigt bra och är några av de tränare som tjänar mest i världen. Till exempel så hittar vi flera tränare med en hög inkomst i Tyskland.

Bäst betalda tränarna i världen

Nyligen skrev vi om världens rikaste fotbollsspelare och de rikaste fotbollsklubbarna i världen. Vi ska fortsätta i temat rik inom fotbollen och turen har nu kommit till tränarna som ska synas i sömmarna. De flesta av de bäst betalda fotbollstränarna hittar vi i tre ligor, nämligen Engelska Premier LeagueLa Liga och och tyska Bundesliga. Ifall du funderat på vilken tränare som har bäst lön i Premier League, La Liga och Bundesliga så behöver du inte fundera på det längre. Vi på Silly Season Sverige har tagit fram en lista över de 10 bäst betalda tränarna i fotbollstränarna i världen! Låt oss nu se vilken tränare som har högst inkomst i världen.

10. Rafael Benítez – 13 miljoner euro

Världens bäst betalde tränare - Rafael Benítez

Rafael Benítez lämnade Premier League för en flytt till Kina. Där drar han in 13 miljoner euro per säsong. Det placerar honom på tionde plats på denna lista. Spanjoren tränar Dalian Professional.

9. Massimiliano Allegri – 13,5 miljoner euro

Världens bäst betalde tränare - Maxi Allegri

Allegris kontrakt med Juventus gav honom en lön på 13,5 miljoner euro per säsong. Italienaren är inte längre ansvarig i klubb då han fick sparken, något som dock inte hindrar honom från att få betalt under kontraktstiden.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply