Tidigare agenten: ”Neymar återvänder till FC Barcelona”

Tidigare agenten: "Neymar återvänder till FC Barcelona"

Ryktena kring en återkomst för Neymar i FC Barcelona fortsätter. Nu säger spelarens tidigare agent, Andre Cury, att brassen kommer återvända till Camp Nou.

Neymar har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med sommaren 2022. Tidigare har de båda parterna sagts vara så gott som överens om en förlängning men ännu har inget gjorts offentligt. Nu säger spelarens tidigare agent, Andre Cury, att Neymar kommer att spela med Lionel Messi igen, detta i Barca och inte i PSG.

– Neymar kommer att spela med Messi, men inte i PSG, utan i Barcelona. Jag tvekar på att de kan spela tillsammans i en annan klubb, säger Cury i en intervju med El Litorial.

Samtidigt avslöjar Cury att han var väldigt nära att ta Neymar tillbaka till Camp Nou för två år sedan.

– Så är det. Det var för två år sedan då Barcelona bad mig att hämta tillbaka Neymar och vi försökte få till en affär. Det var endast detaljer som återstod innan affären kunde bli klar och värva honom från Paris till Barcelona, fortsätter han.

Cury var även en av FC Barcelonas värvningsansvariga under flera år då han var anställd i klubben. Nu säger Cury att han tror en återkomst blir av.

– Jag tycker att Laporta är en väldigt bra president för Barcelona och han kan återförena de båda. Jag skulle vilja se Ney med Lio igen, men jag skulle vilja se de spela tillsammans i Barcelona. Det kommer vara i Barca, en klubb där de aldrig borde gått skilda vägar. Jag skulle vara väldigt glad om de återförenades. Neymar har dörrarna öppna hos Barca, fansen vet att han gjorde fel, något han även själv bekräftade en tid efter övergången, säger Cury.

”Leo kommer inte lämna Barcelona”

I samma intervju säger Cury att han inte tror att Leo Messi kommer lämna Barca efter säsongen.

– Jag tror inte att Leo kommer lämna Barcelona, han kommer inte att sticka. Lio inledde och bör avsluta sin karriär i Europa i Barcelona-tröjan, det är klart för mig, avslutar han.

SE ÄVEN: Solskjaer: “Vi diskuterar med mittfältsstjärnan”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply