Stan Collymore: ”Liverpool behöver en värvning som Griezmann”

Stan Collymore: "Liverpool behöver en värvning som Griezmann"

Den tidigare Liverpool-anfallaren Stan Collymore säger att Liverpool bör göra en stor värvning och att Antoine Griezmann skulle vara ett namn för The Reds.

Stan Collymore har tidigare spelat i Liverpool och uttalar sig ofta när det kommer till Merseyside-klubben. I en intervju med Daily Mirror säger Collymore nu att Liverpool behöver få in en storvärvning i sommar. Han säger att han gillar ryktet om Antoine Griezmann.

– Frågan in mot den nya säsongen måste vara om Liverpool har tillräckligt många spelare för att förvandla det som är ett mycket bra lag till ett generationslag som Manchester United-laget på nittiotalet. Uniteds manager Sir Alex Ferguson skapade en dynasti genom att ständigt fräscha upp saker med prestigevärvningar. Liverpool har ännu inte gjort det. Sådana värvningar säger: ”Det här är ett test för er i omklädningsrummet nu”. Jämför det med meddelandet som Liverpools omklädningsrum har fått med ankomsten av endast backen Konstantinos Tsimikas i sommar och Takumi Minamino i januari, säger Collymore.

– Det är därför jag gillar Antoine Griezmann-ryktet – om Liverpool skulle hämta den franske landslagsanfallaren skulle omklädningsrummet tänka att kavalleriet äntligen kommit. Men om du inte har det så börjar du tänka: ”Vänta, vi kan ännu tappa Gini Wijnaldum, vi har inte riktigt tagit in någon, kan vi fortsätta pusha på?”, fortsätter Collymore.

SE ÄVEN: Officiellt: James Rodríguez klar för Everton

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365