Sneijder: “Hade varit lika bra som Messi och CR7”

Sneijder: "Hade varit lika bra som Messi och CR7"

Sneijder hyllar sig själv

Mittfältaren säger att han hade varit lika bra som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Om han varit mer seriös med sin fotbollskarriär.

Wesley Sneijder spelade under sin karriär för storklubbar som bland annat Real Madrid och Inter. Han var med och vann trippeln med den sistnämnde klubben 2010. Nu säger 35-åringen som lagt skorna på hyllan att han kunde varit lika bra som Messi och Cristiano Ronaldo, om han varit lika seriöst.

– Jag måste vara ärlig och erkänna att jag kunde ha nämnts i samma andetag som Messi och Ronaldo om jag hade varit 100 procent engagerad. Jag vet det, säger han till Fox Sports NL och fortsätter:

– Men jag ville inte göra det och jag ångrar inget. Det är inte att jag inte hade det i mig, utan jag ville helt enkelt inte göra det. Jag njöt av min fotbollskarriär som den var, både på och utanför planen. Jag vann alla troféer jag kunde vinna på klubblagsnivå, så jag ångrar inget alls. Jag är en lagspelare och jag gillar att lyckas som ett lag. Folk hör fortfarande av sig och säger att de känner att jag borde ha vunnit Ballon d’Or 2010, men jag fortsätter säga att vinna Champions League var en skönare känsla än ett individuellt pris. Självklart hade det varit grädden på moset, men det är tillfredsställande nog att folk säger att jag borde ha vunnit den, avslutar Sneijder.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Lionel Messi

SE ÄVEN: LISTA: Fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply