Så ska FC Barcelona ersätta Jasper Cillessen

Så ska FC Barcelona ersätta Jasper Cillessen

Ska ersätta med holländske målvakten?

En holländare ut – en annan in? Ja, precis så kan det ju komma att bli nu när Barcelona är på väg att lösa målvaktsproblemen.

Förstamålvakten Ter Stegen kommer att stanna kvar, i alla fall har inget annat ryktats under den senaste tiden. Men samtidigt kommer det uppgifter, vilket det har gjort ett tag, om att andra-keepern Cillesen ska vara på väg bort.

Han vill ha mer speltid, och lär lämna i januari. Därför kan nu Jeroen Zoet komma att ersätta honom. För Ajax-målvakten och Barcelona som klubb hade det troligtvis blivit en perfekt lösning får båda sidor.

Klubbar intresserade

LÄS MER: Rasmus Dahlins lön

Han har spelat Copa del Rey-matcher, ett fåtal ligamatcher och även den sista gruppspelsmatchen i Champions League under den förra säsongen. Men nu vill målvakten ha nya utmaningar och framför allt spela som förstamålvakt, även om det innebär en flytt till ett mindre lag.

Så väl Chelsea som Liverpool ska enligt engelsk press vara ute efter nederländaren. Samma sak gäller för Napoli och Arsenal. Så till sommaren lär ju Jasper Cillessen ha bestämt sig, och därmed skrivit på för en annan klubb. Men även fler klubbar i Premier League och Europa ska visa intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply