Ryktet: Neymar kan återvända till Barcelona

Ryktet: Neymar kan återvända till Barcelona
bet365

Neymar – tillbaka till Barcelona?

Den brasilianske superstjärnan kan enligt spansk press kunna återvända till FC Barcelona. Detta efter att ha lämnar för 222 miljoner euro sommaren 2017.

För drygt ett år sedan lämnade Neymar sin dåvarande klubb FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain. Under de senaste 12 månaderna har brassen vid flertalet tillfällen hälsat på sina gamla lagkamrater i nordöstra Spanien och det är uppenbart att han ångrar flytten till Parc des Princes. Nu skriver Barcelonabaserad press att det kan komma att bli en flytt tillbaka till Los Culés. Detta efter säsongen 2018/2019 då brassen spenderat två säsonger i den franska huvudstadsklubben.

Neymar ska ha meddelat flera av Barcelona spelare att han vill återvända men att han ännu inte hört av sig klubbledningen. Kort innan Neymar lämnar för spel i Ligue 1 skrev han på ett nytt kontrakt med Barcelona. Han fick dock aldrig sign-on bonusen på 26 miljoner euro och valde att stämma klubbledningen på summan plus 8,5 miljoner euro. Det hela gör att relationen mellan superstjärnan och ledningen inte är den bästa, men att det hela kan lösa sig under de kommande 12 månaderna.

Även Real Madrid har kopplats ihop med Neymar under en längre tid. Hans kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2022 och ses hos marängerna tillsammans med Mbappé som en ersättare till Cristiano Ronaldo.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply