Ronaldinho avslöjar: ”Barcelona vill ha Coutinho”

Ronaldinho avslöjar: "Barcelona vill ha Coutinho"

Liverpools stjärna har länge ryktats till FC Barcelona

Enligt tidningen Metro säger Ronaldinho att landsmannen Coutinho finns på Barcelonas önskelista, en affär som kan genomföras antingen i vinter eller nästa sommar.

Philippe Coutinho har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till FC Barcelona och därmed lämna Liverpool, klubben dit han kom 2013. Intresset från den spanska storklubben är inget man sprungit och hållit undan och nu bekräftar Barcelonas gamle stjärna och Coutinhos landsman, Ronaldinho, att Barcelonas intresse är stort för spelaren.

– Jag hoppas att vi kommer få se Coutinho i den form han hade innan skadan när han kommer tillbaka, säger Ronaldinho och fortsätter:

– Han har varit en av de bästa spelarna i Europa denna säsong och jag vet att man gillar honom väldigt mycket i Barcelona, säger brassen som troligen kommer lägga in ett gott ord om en affär skulle börja närma sig.

Hyllas av Xavi

Det är Liverpools Philippe Coutinho som är stekhet och enligt både spansk och engelsk media närmar sig en flytt till den katalanska storklubben. Brassen, som visat framfötterna rejält i Liverpool, har av den tidigare Liverpool-legenden Phil Thompson hyllats och engelsmannen menade att den brasilianske mittfältaren skulle kunna platsa i lag som Barcelona och Real Madrid. Och nu ställer sig ytterligare en legend i hyllningskören.

Philippe Coutinho är en spelare som jag alltid imponerats av. Men nu med Jurgen Klopp som tränare har han nått nya höjder, säger Xavi enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport.

– Om han skulle komma hit (till Barcelona) är jag övertygad om att han skulle kunna förbättra laget. Han är en av få spelare som har kapacitet till det just nu.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply