bet365

Riechedley Bazoer drömmer om FC Barcelona

Underbarnet från Ajax drömmer om spel i FC Barcelona

Ajax har en vana att fostra unga spelare, ge dem avgörande roller i laget och sedan sälja vidare till större klubbar. Ett namn som passar in på alla dessa punkter är Riechedley Bazoer och han vill spela i FC Barcelona i framtiden.

Det var en uppmärksammad flytt Riechedley Bazoer gjorde 2012 när han valde att lämna PSV Eindhoven för ärkerivalen Ajax. Den då 15-åriga supertalangen kunde även ha valt Arsenal, Chelsea eller Manchester City men han tyckte att Ajax var bäst för hans dåvarande utveckling.

Nu, drygt tre år senare, har Bazoer blivit den nyckelspelare alla trodde han skulle bli. Den defensiva mittfältaren har tagit enorma steg de senaste åren och han har till och med debuterat i det holländska A-landslaget. Nu medger underbarnet, som inte ens har fyllt 20, att han gärna vill spela för FC Barcelona i framtiden.

”Tiki-taka-stilen passar mig”

Bazoers kontrakt går ut först 2020 och skulle därför kosta en hel del att köpa loss de närmsta åren. Barcelona har faktiskt visat intresse för 19-åringen tidigare, men ingen konkret har ännu skett. Klart är det dock att Bazoer beundrar Barca.
– Jag hoppas kunna lämna om två eller tre år för att gå till min drömklubb Barcelona. Den tiki-taka-stilen passar mig, säger Bazoer till Helden.

Den 184 centimeter långa defensiva innermittfältaren pekas ut som Sergio Busquets arvtagare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply