Real Madrid går in i kampen om Andre Gomes

Real Madrid går in i kampen om Andre Gomes

Även Barcelona ryktas vara väldigt intresserade

Champions Leaguemästarna Real Madrid sägs vara redo att göra sin första värvning för sommaren och är ute efter Valencias mittfältare Andre Gomes, som även FC Barcelona ryktas vara nära att värva.

Real Madrid har ännu inte gjort några affärer på transfermarknaden. Med ett lag fullt av stjärnor måste spelare ut för att andra spelare skall komma in och tränare Zinedine Zidane måste besluta sig för hur truppen skall se ut. Trots en dålig inledning på säsongen avslutade huvudstadslaget starkt med en andraplats i La Liga och vinnare av Champions League mot stadsrivalerna Atletico Madrid.

Deras första värvning kan nu ligga i startgroparna. Football-espana skriver att Real är väldigt intresserade av att värva den portugisiske mittfältaren Andre Gomes. Enligt spanska medier skall Madrid stå först i kön för att få köpa mittfältaren, med en prislapp på 65 miljoner euro och med en utköpsklausul på 120 miljoner euro. Andra klubbar som också har visat starkt intresse är bland annat ligarivalerna Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea och Juventus.

Det sägs att Gomes skulle komma att bli långtidsersättaren för Luka Modric då den portugisiske landslagsmannen ännu inte är 23 år fyllda och har, enligt Madrid, en ljus framtid med rum för att utvecklas. Även om Gomes skulle komma att flytta till Bernabeu så utesluter inte detta en flytt för Paul Pogbas del till Madrid skriver Marca. De skriver vidare att Madrid har varit intresserade av mittfältaren i månader och lade först märke till 22åringen 2014-15 då han imponerade under Nuno Santo och har gjort det bra i matcher mot Madrid i år.

Gomes är en del av Portugals EM-trupp som imorgon onsdag tar sig an Wales i den första spännande semifinalen i EM 2016 i Frankrike.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply