PSG vill värva Dembélé under sommaren

bet365
PSG vill värva Dembélé under sommaren

Dembélé till PSG?

Fransmannen som inte lyckats ta en plats i FC Barcelona denna säsong finns på önskelistan hos Paris Saint-Germain.

Ousmane Dembélé har inte haft ett lätt förstaår i FC Barcelona. Fransmannen inledde väldigt svagt samtidigt som en otäck skada satte stopp för 21-åringens framfart. Även efter återkomsten från skade har Dembélé inte övertygad och Barcelona ha i tankarna att antingen låna ut eller sälja yttermittfältaren som anslöt sommaren 2017. Spelaren sitter på ett femårskontrakt och kostade 115 miljoner euro plus bonusar när han anslöt från Borussia Dortmund.

Nu skriver den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo att Paris Saint-Germain är intresserade av att köp av spelaren. Skulle Antoine Griezmann ansluta till Camp Nou kommer speltiden för Dembélé bli väldigt begränsad och en flytt kan kan komma att bli av. Det är fortfarande väldigt oklart om Griezmann ansluter till Barcelona eller inte men skulle Atléticos stjorstjärna ansluta kan Dembélés tid i klubben vara över.

Tidigare har det även pratats om en utlåning till Atlético Madrid i samband med att man köper Antoine Griezmann. Den spanska huvudstadsklubben ska dock inte ha några som helst intentioner på att varken sälja Griezmann eller låna in Dembélé.

Ángel Di Maria ser med största sannolikhet ut att lämna Parc des Princes. Något som gör att man ny riktat blickarna mot Ousmane Dembélé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply