PSG jagar Coutinho

PSG jagar Coutinho

Barca misslyckades – nu vill PSG värva Coutinho

Barcelona lyckades aldrig med det under den gångna sommaren. Nu vill istället Paris Saint-German testa lyckan att värva in Liverpool-stjärnan. Det tack vare världens största värvning som den franska klubben stor för i somras.

Efter att FC Barcelona sålt Neymar till Paris Saint-German för en rekord summa var det tänk att Barca skulle spendera stora delar de nästan 2,2 miljarder kronorna på en ersättare. Den ersättaren var tänkt att bli Liverpools Philippe Coutinho.

Men då Liverpool inte var benägna att sälja honom, åtminstone till en början, så drog det hela ut på tiden. Det innebär i slutändan att affären aldrig blev av och brasse-stjärnan stannade istället i Merseyside-klubben.

PSG kan köpa Coutinho

Det hela slutade ju istället med att en viss Dembele gick till Barcelona. Också det för en stor summa, något som ser ut att sluta på lite över en miljard kronor för. Tråkigt nog för båda parter som blev Dembele skadad och ser alltså ut att missa stora delar av säsongen.

Hur som helst. Barca ser inte ut att få tag i Coutinho, men nu kan istället en annan klubb lägga vantarna på stjärnan. Det är PSG som ska försöka köpa loss brassen till sommaren som kommer. Och man ska göra det genom att låta Neymar övertala sin landsman om en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply