Pique vill bli president i Barcelona

Pique vill bli president i Barcelona

I framtiden vill Gerard Pique bli president i FC Barcelona

FC Barcelona letar fortfarande efter storformen denna säsongen efter en inledning med ett par bottennapp. Gerard Pique tittar dock redan på framtiden när han avslöjar att han vill bli president i klubben.

FC Barcelona är allt jämnt en av de bästa klubbarna i världen och en av tre konkurrenterna om ligaguldet i Spanien tillsammans med Atlético Madrid och Real Madrid. Man håller också ständigt ögonen öppna för nya spelare och även om man både redan säkrat upp Javier Mascherano och Neymar så tittar man på nya superstjärnor till klubben.

Barca har en tradition av att göra gamla spelare till tränare, ledare och ha andra viktiga uppdrag inom klubben. Den nuvarande tränaren Luis Enrique spelade i klubben i åtta år och Pep Guardiola var extremt lyckad både som spelare och tränare i klubben. Andres Iniesta har redan blivit erbjuden en framtida tränarroll i Barcelona och nu vill Gerard Pique också ta ett steg uppåt i hierarkin.

Siktar på presidentposten

I en intervju med spanska TV3 avslöjar mittbacken Gerard Pique om hur han vill bli president i Barcelona någon gång i framtiden.
– Ja, när jag säger saker menar jag dem. Jag vill bli president för Barca. Det är ett steg jag vill ta när jag lägger skorna på hyllan.

– Jag ser mig inte som en tränare, jag tror inte att jag hade gillat det speciellt mycket. Men som president skulle jag verkligen kunna hjälpa klubben, det är något jag brinner för. Min spelarkarriär kommer ta slut en dag och steget jag vill ta då är att bli Barcelonas president.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply