Officiellt: Samuel Umtiti förlänger med Barcelona

Officiellt: Samuel Umtiti förlänger med Barcelona
bet365

Umtiti förlänger med Barca

Fransmannen som ryktats vara på väg till Premier League har nu skrivit på ett nytt kontrakt med den spanska storklubben.

Samuel Umtiti har varit en av de spelare som fått flest blickar riktade mot sig den gångna säsongen. Efter att ha anslutit från Lyon i den franska ligan har mittbacken tagit en startplats på Camp Nou. Att fortsätta i Barcelona har dock inte alltid varit klart. I alla fall inte om man ser till vad Barcelonabaserad press skrivit under de senaste månaderna. Med bud från framför allt Manchester United har det pratats om en flytt för Umtiti men nu är ryktena över. På söndagskvällen står det nämligen klart att spelaren förlänger sitt kontrakt.

Barcelona bekräftar på sin officiella hemsida att man förlängt kontraktet med fransmannen som stannar till och med sommaren 2023. Den före detta utköpsklausul på 50 miljoner euro kommer att höjas, det är dock oklart till hur mycket. Spelaren kommer skriva på kontraktet klockan 10..00 på måndagsförmiddagen och då kommer även mer information att publiceras kring avtalet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply