Neymar stannar i Barcelona nästa säsong

Neymar stannar i Barcelona nästa säsong

PSG blir utan Neymar i sommar

Sent på måndagskvällen står det klart att det inte blir någon flytt till Paris Saint-Germain för Neymar. Brasilianaren ska nämligen ha blivit övertalad av sina lagkamrater att stanna.

Transfersagan kring Neymar ser ut att ha kommit till ett slut. Brasilianaren som för endast ett par dagar sen sades vara så gott som klar för en flytt till PSG kommer nu istället stanna, detta efter att lagkamraterna övertygat honom. Sent på söndagskvällen bekräftade mittbacken Gerard Pique att Neymar stannar genom en post på sociala medier med texten ”han stannar”, något som kan vara slutet på en hektisk sommar kring spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i Barcelona & Barcelona löner och kontrakt

Trots bilden rapporterar dock vissa medier att PSG inte ger upp jakten för att värva Neymar i sommar. Spanska MARCA skriver nämligen att den franska huvudstadsklubben kommer gå på offensiven för att värva anfallaren och förbättra budet. Klubben som spelar sina hemmamatcher på Parc des Princes har tidigare rapporterats vara beredda att betala spelarens utköpsklausul på 222 miljoner euro samt ge spelaren en årslön på 30 miljoner euro. Nu ska man dock höja löneförslaget för att försöka övertyga brassen samtidigt som han ska använda sig av investerare från Qatar för att kunna värva Neymar.

Missa inte: Sverige – Italien på tv i Fotbolls-EM – så ser du matchen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply