Neymar: ”Skulle vilja jobba med Guardiola”

Neymar avslöjar framtidsplaner

Säger i en intervju med Red Bull att han ser upp till Pep Guardiola och att han en dag skulle vilja jobba med spanjoren.

En av FC Barcelonas största stjärnor, Neymar Jr. under ett event med Red Bull fick världsstjärnan frågan om vilken tränare han skulle vilja jobba med, och svaret kom utan att tveka.

– Pep Guardiola, Jag ser upp till honom väldigt mycket och vill jättegärna jobba med honom, säger anfallaren som samtidigt berättade att han var väldigt nöjd med att vara i Barcelona men att han har tankar på andra håll i framtiden.

– En dag måste jag återvända till Brasilien, jag vill också spela i amerikanska MLS. Det är två länder där jag gärna skulle vilja spela längre fram i min karriär, säger stjärnan.

Förutom att prata om sina framtidsplaner berättade även spelaren att det inte är lätt att anpassa sig till den europeiska fotbollen. Det hela har dock gått bra för 23-åringen som i sommar kan komma att spela i OS 2016 med det brasilianska landslaget.

Real Madrid erbjuder 190 miljoner euro

Radioprogrammet Al Primer Toque på kanalen Onda Cero i Spanien har tidigare rapporterat att Real Madrid ska ha haft ett möte med spelarens pappa, tillika representant, i samband med Ballon d’Or-galaen den 11 januari i Zürich.

Ryktet drog igång redan i slutet av december då Neymar inte ville avslöja något om sin framtid och förnekade inte att han kunde lämna FC Barcelona.

– Jag vet inte, livet är väldigt långt, sa 23-åringen då.

Efter uttalandet har flera rykten florerat runt och det senaste är alltså att Barcelonas värsta rival ska vara beredda att sälja antingen Gareth Bale, Karim Benzema eller Cristiano Ronaldo för att kunna lösa brasilianaren som sägs ha en utköpsklausul på 190 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply